Главная  »  Народная медицина  »  Підтяжка обличчя в домашніх умовах

Підтяжка обличчя в домашніх умовах


Впливає також на стан шкіри і загальний рівень здоров'я людини, його схильність до стресів і депресій. Щоб відстрочити поява зморшок і обвислості тканин, а також підтягнути шкіру обличчя, слід регулярно за ним доглядати.

Як підтягнути шкіру обличчя в домашніх умовах - обговорюємо маски, масаж, вправи і солоні ванночки для підтяжки і ліфтингу овалу обличчя.

Існує ряд масок для обличчя з яскраво вираженим ліфтинг ефектом, які успішно справляються із завданням підтягнути шкіру обличчя в домашніх умовах. Ось рецепти, які ми радимо вам використовувати для догляду за шкірою і вирішення даної проблеми.

   
- Желатинова маска для підтяжки обличчя - мабуть, одне з кращих домашніх засобів. 80 відсотків жінок, які користувалися даними рецептом, відзначають значні поліпшення стану шкіри. І справа не тільки в помітному підтягуванні шкіри обличчя, желатин за рахунок високого вмісту тваринного колагену ще й омолоджує шкіру, успішно бореться зі зморшками і покращує колір обличчя. Найважливіше тут - правильно підготувати даний продукт для використання, це вимагає часу і уважності, але воно того варте. Всі подробиці ви знайдете в окремій статті желатинові маски для обличчя, там же знайдете відгуки та рекомендації жінок, які на собі протестували дану підтягують маску.

 

- Наступний гідний член нашого рейтингу - домашня підтягує маска з парафіну. Використовується косметичний парафін, який можна купити в спеціалізованих магазинах або замовити в інтернеті. При невисокій собівартості дана маска не тільки не поступається салонним маскам для підтяжки обличчя, але і багато в чому перевершує їх. Єдиний нюанс - вам буде потрібно помічник, тому що дана маска накладається в два шари, так що шукайте підтримки у подруг або домочадців. Ваші труди будуть винагороджені - ліфтинг дуже помітний, овал обличчя підтягується. Особа набуває колишню скульптурна, не випадково в кабінетах косметологів саме цю маску часто рекомендують тим, хто хоче підтягнути овал обличчя. Її домашній рецепт - в статті підтягують маски для обличчя, там же рецепти яєчних, глиняних і вівсяних масок, які теж можна використовувати в домашніх умовах.
    
 
- Ну і третє місце - підтягує овал обличчя маска з меду. Це воістину унікальний продукт, за вмістом поживних речовин і вітамінів йому просто немає аналогів. Крім помітною підтяжки, мед теж серйозно омолоджує шкіру і розгладжує зморшки. Це найпростіший рецепт, і, якщо у вас немає часу або можливостей для використання перших двох, вибирайте його. Робити дуже просто - очищаєте особа, трохи розпарюють його над гарячою водою (щоб розкрилися пори і корисні речовини проникли якомога глибше в шкіру), розтоплює на водяній бані мед, якщо він застиг, і наносите в теплому вигляді (не гарячою, інакше обпалитеся) на шкіру на 30 хвилин. Фахівці рекомендують після нанесення маски ще й провести легкий масаж шкіри постуківающими рухами подушечок пальців, ефект підтяжки обличчя буде ще помітніше.

Як підтягнути шкіру обличчя своїми силами

Якщо ви зважилися підтягнути шкіру обличчя, але до косметолога звертатися не плануєте, спробуйте провести ефективні і нескладні процедури самостійно, в домашніх умовах.

 
Самомасаж - дозволяє впливати на певні ділянки шкіри, покращувати кровообіг, тим самим налагоджуючи обмінні процеси.

 Домашні маски - здатні підтягнути шкіру, повернути здоровий колір обличчя, зменшити зморшки і пігментні плями.

 Контрастні вмивання. Шкіра дуже добре реагує на розумний контраст температур при умовно або ж на контрастні компреси.

 
Трав'яні компреси. Ця процедура повинна проводитися із застосуванням таких трав, як ромашка, липовий цвіт, лаванда.

Ці дії потрібно виконувати регулярно (тим більше що вони не тягнуть за собою істотних фінансових витрат), тоді результат не змусить себе чекати. Шкіра обличчя підтягнеться і стане пружною.