Главная  »  Худеем вместе  »  Напої, які допоможуть перемогти зайву вагу

Напої, які допоможуть перемогти зайву вагу


 

Ніщо не може повністю замінити потребу нашого організму в простій воді.
 
Це найбільш правильне і корисне джерело вологи. Проте існують напої, які окрім води дають нашому організму ще багато корисних речовин.
 
Зелений чай
 
Користь: знижує ризик виникнення остеопорозу, раку, серцево-судинних захворювань. У зеленому чаї міститься багато флавоноїдів, поліфенолів і антиоксидантів, які захищають клітини від шкідливої дії і нейтралізують вільні радикали. У чаї також міститься фтор, який зміцнює кістки і благотворно впливає на зуби.
Калорії: 0.
 
М`ятний чай
 
Користь: допомагає справитися з розладом шлунку, полегшує коліки, сприяє травленню, допомагаючи їжі рухатися через шлунково-кишковий тракт. М`ята володіє протиспазматичною дією, знімає болі в м`язах і м`язову напругу.
Калорії: 0.
 
Молоко із вмістом жиру 1%
 
Користь: у молоці містяться складні вуглеводи, білки і небагато жиру, тому цей продукт засвоюється поволі, і ви відчуваєте ситість протягом певного часу. Завдяки складним вуглеводам рівень цукру в крові залишається стабільним. Кальцій міститься в молоці разом з вітаміном D, тому добре засвоюється.
Калорії: У склянці молока (250 г) міститься 120 ккал.
 
Соєве молоко
 
Користь: знижує ризик виникнення серцево-судинних захворювань. Харчові волокна і білки, що містяться в соєвому молоці, знижують рівень «поганого» холестерину. Проте якщо ви хочете повністю замінити коров`яче молоко на соєве, вам не вистачатиме кальцію і вітамінів А і D. У такому разі можна купувати соєве молоко, збагачене кальцієм і вітамінами.
Калорії: 81 ккал в 250 г продукту.
 
Гарячий шоколад або какао
 
Користь: покращує настрій і захищає від виникнення серцево-судинних захворювань. Що забезпечують цьому продукту його корисні властивості? У какао міститься безліч поліфенолів, які захищають клітини від дії вільних радикалів. Вживання гарячого шоколаду збільшує виробництво гормону серотоніну, низький рівень якого негативно позначається на настрій.
Калорії: близько 195 ккал в 250 г готового продукту і 360 ккал в 100 г какао-порошку.
 
Томатний сік без солі
 
Користь: захищає від багатьох форм раку. Як відомо, продукти переробки свіжих помідорів містять лікопин в більшій концентрації, ніж самі плоди. Лікопін асоціюється із зниженням ризику виникнення раку наступних органів: ротової порожнини, легенів, шлунку, печінки, молочних залоз, шийки матки, шлунку, ободової і прямої кишки. Крім того, лікопин захищає серце від дії вільних радикалів, тим самим знижуючи вірогідність виникнення серцево-судинних захворювань.
Калорії: 43 ккал в 250 г продукту.
 
Журавлинний сік
 
Користь: запобігає захворюванню ясен, допомагає справитися з інфекціями сечовивідних шляхів. Проте в соці найчастіше міститься цукор, тому або вибирайте 100% сік без цукру, або вживайте не більш 1 скл. в день.
Калорії: 140 ккал в 250 г продукту.
 
Апельсиновий сік
 
Користь: вітамін С, що міститься в соці, підвищує імунітет, захищає від багатьох хвороб, серед яких катаракта, рак. Апельсиновий сік – відмінне джерело фолієвої кислоти, необхідної для запобігання дефектам розвитку плоду.
Калорії: 115 ккал в 250 г продукту.

В следующих статьях мы расскажем Вам, что на похудение форум и как научиться целоваться, а также где находится детская клиника и том, что такое мастопатия лечение для многих людей.