Главная  »  Аборт  »  Як зробити домашній аборт

Як зробити домашній аборт


Як зробити домашній аборт? - Задаються питанням дівчата, які не хочуть йти в лікарню.

Найактуальнішими народними засобами для переривання вагітності виступає такий метод зробити домашній аборт як прийняття гарячих ванн з додаванням порошку гірчиці. Насправді, при здійсненні даної процедури істотно розширюються судини малого тазу, як результат в порожнині матки істотно підвищується тиск і відбувається рясна кровотеча. З кров'ю виходить і зародок.

Слід не забувати, що даний метод зробити домашній аборт надмірно небезпечний, з тієї причини, що почалося кровотеча досить складно зупинити, а самостійно так взагалі фактично неможливо. Крововтрати в даному випадку бувають такими рясними, що вельми часто завершуються для жінки смертю. У разі якщо малюк виживе, то організм буде серйозно підірваний даними експериментом і здоровою людиною він вже не зросте це точно.

Вельми актуальне і такий метод зробити домашній аборт як відвар з пижма. Даний метод заснований на отруйних речовинах, наявних у складі пижма. Яд рослини вбиває малюка в утробі матері і вагітність просто перестає розвиватися. Але наслідки даного методу просто жахливі. Плід поступово починає розкладатися в тілі жінки, викликаючи тим самим інтоксикацію організму і приводячи до летального результату.

Більш менш нешкідливим виступає такий народний метод зробити домашній аборт як відвари трав, які викликають скорочення матки і з цієї причини є абортивними. Вони викликають мимовільний викидня. Але будьте дуже обережні: безліч трав отруйні, а відповідно надають надмірно сильний розлад нирок і печінки жінки.
Очень важно для компаний, тренинг производственная логистика. Организация и планирование производства, также, тренинг деловые переговоры Киев, Луцк.

Кілька порівняно безпечних рецептів щоб зробити домашній аборт застосовуючи відвари трав:

Як зробити домашній аборт. Метод 1. Траву жеруху слід промити під проточною водою, після облити окропом і прокрутити крізь м'ясорубку. Після з отриманої маси крізь марлю, складену в декілька шарів, необхідно віджати сік, додати води з розрахунку дві ложки (столові) води на одну ложку (столову) соку і прокип'ятити протягом двох хвилин. Отриманий отварследует приймати кілька разів протягом дня по одній ложці.

Як зробити домашній аборт. Метод 2. Висушену траву плаюна сплюснутого слід подрібнити. Залити одну ложку (столову) двома склянками води і варити на повільному вогні протягом п'яти хвилин. Після настояти протягом двох годин і процідити. Отриманий відвар пити до прийому їжі тричі на день по одній ложці (їдальні). Існує й інший рецепт настою з даної трави. Залити дві чайні ложки трави двома склянками охолодженої кип'яченої води і настоювати протягом 5-6 годин. Пити даний настій необхідно по чверті склянки тричі на протязі дня.

Як зробити домашній аборт. Метод 3. Коріння тирличу трехцветковой слід залити водою в такому співвідношенні 1:10, проварити на водяній бані протягом 15-20 хвилин і залишити настоюватися протягом нескольки годин. Приймати кілька разів протягом дня по третині склянки.

Як зробити домашній аборт. Метод 4. Чайну ложку попередньо подрібненого насіння гвоздики пишною слід залити склянкою окропу і залишити настоюватися протягом пари годин. Приймати тричі на протязі дня по дві ложки (столові).

Як зробити домашній аборт. Метод 5. Столову ложку попередньо подрібненої гвоздики польовий слід залити склянкою окропу і залишити настоюватися протягом однієї години. Пити тричі на день по ложці (їдальні) настою до прийняття їжі.

Як зробити домашній аборт. Метод 6. Дві столові ложки листя барбарису слід залити половиною склянки горілки або спирту. Тримати в теплому місці протягом двох тижнів, поки настоянка не стане темно-жовтого кольору і не придбає кислуватою присмак. Приймати тричі по 25 крапель, щодня.

Як зробити домашній аборт. Метод 7. Дві столові ложки попередньо подрібненої сухої трави разом з квітками залити склянкою горілки і варити протягом п'яти хвилин під закритою кришкою і обов'язково на слабкому вогні. Охолоджений настій слід зберігати в прохолодному темному місці. Пити протягом чотирьох днів два рази на день по 10 крапель.

Як зробити домашній аборт. Метод 8. Чайну ложку сухого попередньо подрібненого багна болотного залити однією склянкою окропу і залишити настоюватися протягом двох годин. Перед споживанням нагрівати і пити тричі на день по дві столові ложки настою. Будьте дуже обережні, так як ця рослина отруйна, з цієї причини уважно стежте, щоб не сталася передозування.

У закінченні статті хотілося б попередити Вас ще раз. У разі якщо ви твердо вирішили перервати свою вагітність, то краще звернеться за допомогою до лікаря. Жінкам в нинішній час абсолютно немає сенсу приховувати своє бажання зробити аборт. Дана операція офіційно дозволена в нашій країні. А медичний прогрес не стоїть на місці і подібні операції проходять дуже швидко при цьому з найменшими наслідками для здоров'я.

Народні ж кошти результативні, але самолікування завжди згубно для людини. Число побічних ефектів у коштів застосовуються в народній медицині для переривання вагітності, незважаючи на те, що це трави, ані трохи не менше в порівнянні з хімічними препаратами. З тієї простої причини що це той же отрута, а отрута завжди згубний для організму. Зважившись здійснити аборт в домашніх умовах, ви серйозно ризикуєте втратити здоров'я і залишитися повністю безплідними.

Щоб Вам не довелося розпитувати своїх знайомих як переривати вагітність народними засобами, застосовуйте контрацептив. Їх в даний час величезна безліч, навіть на найвимогливіший смак. Вони набагато надійніше захистять від небажаної вагітності. Повірте, цей народний спосіб найбільш надійний і головне безпечний.